Bioresonantie

Effectieve frequentie therapie

Bioresonantie

Voor Bioresonantie maken wij gebruik van de Bicom. De Duitse fabrikant heeft een zeer lange staat van dienst en ervaring opgebouwd. Daarmee hebben zij een zeer effectieve frequentie therapie ontwikkeld.

Met behulp van elektroden worden frequenties daar afgegeven in het lichaam waar het een beproefd resultaat behaald om een orgaan te activeren, te dempen een ontsteking te remmen, etc. Met behulp van homeopathische medicijnen kunnen ook via de Bicom frequenties worden doorgegeven die bijdragen tot een verbetering van de gezondheid.

Het grote verschil tussen de gebruikte apparaten welke alle frequenties gebruiken met de Bicom is, dat de Bicom gebruik kan maken van lichaamseigen frequenties. Hij stimuleert uw eigen positieve frequenties, filtert negatieve frequenties uit, keert die om en neutraliseert daarmee wat niet in orde is. Tevens kunnen er frequenties op gegevensdragers worden ‘geprint’ welke u mee kunt nemen voor een nog beter resultaat. Deze gegevensdragers kunnen tot enkele weken na uw bezoek aan onze praktijk de behandeling voorzetten.

Bijzonder aan de behandelingen met de Bicom is, dat de therapieën nog tot dagen na de behandeling doorwerken.

De Bicom 2000