Elektro Acupunctuur (EAV)

Pijnloos doormeten van uw lichaam

Elektro Acupunctuur (EAV)

Elektro-Acupunctuur volgens Voll (EAV) is een onderzoeksmethode welke wij inzetten om te bevestigen wat wij reeds met de Meta Hunter hebben waargenomen. De metingen werken op energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties e.d.) waarbij wordt gemeten welke ziekte verwekkers verantwoordelijk zijn voor het zietebeeld.

Alle organen, de energie en de weerstand worden gemeten. Ten behoeve van het onderzoek houdt u een elektrode vast waardoor een zeer lage stroom wordt aangevoerd. Met een puntelektrode wordt vervolgens de elektrische weerstand gemeten van acupunctuurpunten op handen en voeten. Afwijkingen van de standaardwaarden geven zo een duidelijk beeld van u op dat moment. Het doormeten is pijnloos, er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van naalden, zoals in de accupunctuur.

Voedingsstoffen en allergieën meten

Met behulp van EAV kunnen we ook testen welke homeopathische middelen of voedingssupplementen je lichaam ondersteunen voor een goed herstel. Bij allergieën en intoleranties kan met de EAV worden onderzocht welke stoffen belastend zijn voor het lichaam. Om dat goed uit te zoeken maken wij gebruik van software die duizenden substanties bevatten om te kunnen testen.