Spooky 2

Quantum Mechanica in dienst van uw lichaam

Spooky 2

Dit klinkt geestig, maar heeft niets met de geestenwereld te maken. Het was Albert Einstein die de uitvinding van Dr. Royal Raymond Rife omtrent zijn uitvinding van Quantum Mechanica, moderne physica, spooky noemde.

In de Quantum Mechanica wordt gesteld dat als een substantie in twee delen wordt gesplitst, als bij het ene deel iets veranderd dit ook bij het andere deel gebeurt. China heeft dit getest met een satelliet 400 km boven de aarde en het effect was zoals Dr. Rife het had beweerd. Met dien verstande dat de verandering zonder tijdsverschil plaatsvond.

Met behulp van generatoren van Spooky2 en de bijbehorende hulpmiddelen zoals tenspads, plasma lampen en remotes kunnen pathogenen (bacteri├źn, virussen, amoeben, parasieten, etc) worden gedood. Tevens kan door middel van de frequenties het lichaam worden geactiveerd tot herstel.

Video's

Indien u geïnteresseerd bent in de werking van onze apparatuur, dan kunnen wij u onderstaande video's van harte aanbevelen. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen om vragen beantwoord te krijgen!