Een betere gezond behalen én behouden

Behandelmethoden

Voor ons betekent behandelen: U helpen bij het verbeteren en behouden van een goede gezondheid en ideale kwaliteit van leven.

Ten behoeve van behandelmethoden maken wij voor diagnose en behandeling gebruik van de Meta Hunter en de Bicom (Elektro Accupunctuur en Bioresonantie). Voor het kunnen doden van pathogenen maken wij vaak gebruik van de Spooky2 generatoren, zowel de Rife als de Scaler apparatuur. Lees onder de volgende tabs meer over de afzonderlijke behandelmethoden die wij gebruiken.

Met de Meta Hunter maken wij een algehele bodyscan. Alle lichaamsweefsels worden hierbij doorgemeten en in kaart gebracht waar de aandachtsgebieden zijn.  Lees meer.

Voor Bioresonantie maken wij gebruik van de Bicom, een apparaat van Duitse makelij. Deze fabrikant heeft een zeer lange staat van dienst en jarenlange ervaring. Met behulp van deze Bicom kunnen wij een zeer effectieve frequentie-therapie uitvoeren. Lees meer.

Elektro-Acupunctuur volgens Voll (EAV) is een onderzoeksmethode welke wij inzetten om te kunnen bevestigen wat wij reeds met de Meta Hunter hebben waargenomen. De metingen werken op energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties e.d.) waarmee wordt gemeten welke oorzaken verantwoordelijk zijn geweest voor het ziektebeeld. Lees meer.

Dit klinkt geestig, maar heeft niets met de geestenwereld te maken. Het was Albert Einstein die de uitvinding van Dr. Royal Raymond Rife omtrent zijn uitvinding van Quantum Mechanica, moderne physica, spooky noemde. Lees meer.

Een Spooky2 Scaler set bestaat uit twee delen. Tussen de delen ontstaat met een spoel een hoge frequentiegenerator in miniatuurvorm welke door Nikola Tesla is uitgevonden. Lees meer.

De Zapper is een mobiel frequentie-therapie generator dat met behulp van een oplaadbare batterij thuis kan doorbehandelen. De Zapper maakt gebruik van de frequenties welke door Hulda Clark zijn samengesteld en reeds vele jaren zijn beproefd. Lees meer.

Nano Zilver heeft een reinigende en desinfecterende werking. Hoe? De zilverdeeltjes in het water tasten de buitenste laag van een virus of bacterie aan waardoor deze afsterft. Lees meer.